DEZVOLTARE PERSONALA PENTRU COPII
De ce dezvoltare personală?

Copiii din ziua de astăzi încep de la o vârstă fragedă să își dezvolte o personalitate puternică. Vor să fie mult mai independenți, să ia propriile decizii, însă uneori nu știu cum să își gestioneze propriile emoții. Aceste ateliere de dezvoltare personală pentru copii au scopul de a-i ajuta să se cunoască mai bine. La MAVI Training oferim mediul perfect în care cel mic se poate redescoperi pe sine. Tehnicile folosite în cadrul atelierelor de dezvoltare îi vor ajuta pe cei mici să își exprime mult mai bine gândurile și emoțiile.Beneficiile atelierelor de dezvoltare personală

Dezvoltarea personală în cazul copiilor se referă și la dezvoltarea capacităților de a ieși din anumite situații conflictuale. În cadrul grupului format din copii de aceeași vârstă, cel mic se va simți în siguranță. Va începe treptat să își crească încrederea în propriile forțe.

În cazul copiilor, procesul de dezvoltare personală presupune o dezvoltare a capacităților de socializare și comunicare. Cei mici trebuie să învețe să facă față cu succes anumitor situații, să devină conștienți de propriile atuuri și să le folosească în favoarea lor.


Dezvoltare personala copii


Beneficiile atelierelor de dezvoltare personală

Aceste ateliere de dezvoltare personală pentru copii îi ajută să își seteze încă de mici anumite principii după care să se ghideze în viață. Iată care sunt cele mai importante beneficii pe care aceste ateliere de dezvoltare personală le aduce copilului tău:

 • Descoperirea pe sine într-un mediu sigur și confortabil
 • Dezvoltarea stimei de sine și a încrederii în propriile forțe
 • Dezvoltarea autocontrolului și a perseverenței
 • Dezvoltarea capacității de a gândi în perspectivă și de a se adapta la mediul în care trăiește sau în care se regăsește într-o anumită situație
 • Dezvoltarea mijloacelor de exprimare a emoțiilor și conștientizarea propriilor emoții
 • Dezvoltarea capacității de a face față unor situații dificile, specifice vârstei, cu care se confruntă
 • Dezvoltarea abilității de rezolvare a conflictelor
 • Dezvoltarea imaginației și a creativității
 • Dezvoltarea laturii sociale, a capacității de socializare și empatie

Dacă ai un copil timid, care nu știe să își exprime emoțiile, înscrie-l la atelierele de dezvoltare personală! După câteva ședințe, copilul tău va păși cu mai multă încredere în sine. Căci despre asta este vorba. Despre controlul emoțiilor în situații provocatoare și despre capacitatea de a face față cu brio situațiilor limită.


Despre cursurile de dezvoltare personală pentru copii

Atelierele de dezvoltare personală pentru copii îi ajută să facă față presiunii sociale din grupurile de la școală sau grădiniță. Prin intermediul tehnicilor folosite se urmărește dezvoltarea abilităților de rezolvare a conflictelor. Jocurile, poveștile, desenul sau pictura sunt modalități perfecte de exprimare a emoțiilor și de dezvoltare personală.

Intercunoașterea și relaționarea cu cei din jur reprezintă un obiectiv important al atelierelor de dezvoltare personală. Cei mici vor învăța cum să poarte o discuție cu cei din jurul lor și cum să fie empatici. Propriile emoții sunt la fel de importante, iar în acest sens, copilul va fi încurajat prin intermediul jocurilor să și le exprime cât mai liber.

Atelierele de dezvoltare personală ajută la identificarea aptitudinilor copilului, la exploatarea și valorificarea lor. Un copil care învață de mic cum să se prețuiască pe sine, va deveni un adult cu stimă de sine ridicată. Un copil ce știe care îi sunt punctele forte, va deveni un adult care găsește o soluție la orice problemă.


Pret Dezvoltare Personala

220 Lei/Luna

 • Grupa: 5-8 copii
 • Varsta recomandata:+5ani
 • 4 cursuri / luna
 • Durata curs: 90 de minute

Curs Demo Dezvoltare Personala

Inscrie-ti copilul GRATUIT la un Curs Demo de Dezvoltare Personala


CURS DEMO