DESPRE NOI

Cine suntem?

În spatele MAVI Training se află o echipă de tineri profesioniști care pun multă pasiune în ceea ce fac. Am pornit de la ideea de a oferi clienților noștri soluții personalizate pentru cerințele și nevoile lor. Ne dorim să atingem performanța împreună! Îți oferim servicii de calitate și un mediu vesel și prietenos în care poți evolua!

Suntem tineri, deschiși și abia așteptăm să îți punem la dispoziție toate cunoștințele noastre! Punem suflet în tot ceea ce facem, iar acest lucru se vede în rezultatele pe care le obținem. Ne dorim să fim mai mult decât profesorul sau traducătorul tău, vrem să fim partenerul tău. Cel care te susține pas cu pas și îți răspunde la orice întrebare sau nelămurire.MAVI Training

Care sunt valorile noastre?

  • Orientarea spre client. La noi, clientul este pe primul loc, iar satisfacția și mulțumirea acestuia reprezintă totul pentru noi. Tu vii la noi cu o problemă, iar noi îți oferim o soluție. Serviciile noastre sunt personalizate în funcție de cerințele tale.
  • Integritatea. Oferim seriozitate și cerem la rândul nostru seriozitate. Doar așa putem progresa împreună și putem atinge performanța!
  • Perfecționarea continuă. Ne dorim să oferim întotdeauna servicii de cea mai înaltă calitate. Iar perfecționarea continuă este primul lucru pe care îl facem pentru îndeplinirea acestui obiectiv. Acceptăm cu mare drag feedback din partea celor care ne calcă pragul și ne schimbăm modul de lucru constant pentru a îți oferi serviciile pe care ți le dorești.
  • Profesionalismul. Ne ghidăm în activitatea noastră după standarde ridicate, tocmai pentru a îți oferi cele mai bune servicii!
  • Calitatea. Ne dorim ca fiecare serviciu pe care îl oferim să aducă un plus în evoluția ta personală sau profesională. Iar în acest sens, calitatea serviciilor pe care ți le punem la dispoziție este extrem de importantă.
  • Adaptabilitatea. După cum spuneam, serviciile noastre sunt personalizate în funcție de nevoile clienților. Ne adaptăm la situații noi și găsim soluții împreună!

Pentru noi, cel mai important lucru este să contribuim la dezvoltarea personală și profesională a fiecărui participant la cursurile și evenimentele noastre. Noi suntem MAVI Training și abia așteptăm să te cunoaștem!

Serviciile oferite de MAVI Training

  • Cursuri de limba chineză pentru copii, adolescenți, adulți și companii.
  • Cursuri de limba engleză pentru copii, adolescenți, adulți și companii.
  • Cursuri de limba română pentru străini.
  • Traduceri și interpretariat din și în limbile Chineză și Engleză.

Contactează-ne dacă vrei să evoluezi și să atingi performanța! MAVI Training va fi alături de tine!


Informatii Suplimentare

Solicita informatii suplimentare referitoare la cursurile oferite de MAVI Training


CONTACT