CURSURI DE SPANIOLĂ PENTRU COPII
De ce cursuri de spaniolă pentru copii?

Limba spaniolă a devenit extrem de populară în ultimul timp, ea fiind de altfel și a doua cea mai vorbită limbă din lume ca limbă maternă. Tocmai de aceea se recomandă înscrierea copiilor încă de la o vârstă fragedă la cursurile de spaniolă. Copiii vor învăța și se vor distra în același timp, alături de trainerii care vor transforma toate lecțiile și noțiunile necesare în jocuri cât mai interactive, care îi ajută să asimileze mai ușor informațiile.Despre limba spaniolă

Limba spaniolă este vorbită de peste 350 de milioane de oameni ca prima limbă, iar încă 150 de milioane de oameni o vorbesc ca limbă secundară.

Teritorul pe care se vorbește limba spaniolă nu se limitează doar la Spania, ci și la America Latină, sudul SUA sau Guineea, ea fiind limba oficială în 21 de țări.

Limba spaniolă face parte din categoria limbilor romanice, alături de limba română, iar din această cauză, dobândirea competențelor lingvistice este un obiectiv ușor de atins.


Cursuri Spaniola

Beneficiile cursurilor de spaniolă pentru copii

Cursurile de limbi străine vor fi întotdeauna benefice pentru cei mici.
Pe lângă faptul că îi ajută să își dezvolte competențele lingvistice într-o limbă străină, aceste cursuri de spaniolă le dezvoltă creativitatea și originalitatea.

Îi provoacă permanent prin jocurile interactive sau simulările de situații, îi ajută să devină mai independenți.

După terminarea cursurilor de limba spaniolă, poți pleca fără nicio problemă într-un concediu cu cel mic într-o țară vorbitoare de limba spaniolă și vei ști că el va putea comunica cu persoane din țara respectivă.


Avantajele cursurilor de spaniolă pentru copii la MAVI Training

Cursurile de spaniolă pentru copii de la MAVI Training se desfășoară într-un mediu vesel și distractiv, cu un personal de excepție care știe cum să îi abordeze pe cei mici și să îi motiveze să se implice activ în cadrul acestora. Iată ce alte avantaje mai au cei mici:

 • Cursurile se bazează mai mult pe noțiunile practice, pe interacțiune permanentă, prin punerea în aplicare a unor jocuri de roluri sau simulări de situații care să îi ajute pe cei mici să ia contact cu limba spaniolă
 • Cursurile sunt personalizate, în funcție de nivelul și ritmul de învățare al copiilor
 • Trainerii sunt tineri dedicați, cu studii de profil realizate în țară sau în străinătate și cu experiență pedagogică în domeniu

Obiectivele cursurilor de spaniolă pentru copii

Orice activitate pe care o întreprindem este evaluată la final prin prisma obiectivelor stabilite. Cursurile de spaniolă pentru copii urmăresc atingerea următoarelor obiective:

 • asimilarea într-un timp scurt a noțiunilor lingvistice care îi vor ajuta să se descurce la nivel conversațional într-o țară vorbitoare de limba spaniolă
 • exploatarea creativității și originalității prin intermediul jocurilor interactive și a exercițiilor realizate împreună cu trainerii noștri
 • creșterea încrederii în sine în urma dobândirii competențelor lingvistice

Structura cursurilor de spaniolă pentru copii

Structura acestor cursuri de spaniolă este una adaptată nevoilor copiilor. Se vor atinge pe rând toate competențele lingvistice: ascultare, scriere, conversație, dialog, etc. astfel încât cel mic să se descurce în orice situație.

Bineînțeles, cursurile încep cu noțiunile mai simple, urmând ca acestea să devină din ce în ce mai complexe, pe măsură ce copilul asimilează informațiile și prinde încredere în sine și în capacitatea sa de a purta o conversație liberă în limba spaniolă.

Preț Curs Spaniola Copii

200 Lei/Lună

 • Număr cursanți: 4-6 Copii
 • Vârstă recomandată: +6 ani
 • 4 cursuri / lună
 • Durată curs: 90 de minute
 • Suport de curs inclus

Detalii despre cursul de spaniolă pentru copii


 • Cursurile de spaniolă pentru copii au loc o data pe săptămână, existând posibilitatea de a se desfășura și sâmbăta
 • Grupele sunt mici, formate din 4-6 copii.
 • Cursurile de limba spaniolă pentru copii se organizează la sediul nostru din București, în apropriere de Piața Victoriei
 • Suportul de curs este inclus în preț
 • Înscrierea la curs se face în urma achitării primei rate, în valoare de 180 de Lei

Există și posbilitatea cursurilor de spaniolă individual și semi-individual:
Curs Spaniolă pentru Copii Individual: 120 Lei/ședința
Curs Spaniolă pentru Copii Semi-Individual: 75 Lei/ședința

Cursurile de limba spaniolă pentru copii în varianta individual și semi-individual pot avea loc doar în intervalul 09:00-16:00, de luni până vineri!


Informaţii Cursuri Spaniolă

Pentru mai multe detalii despre cursul de limba spaniolă pentru copii, vă rugăm să ne contactaţi!


CONTACT