CURSURI DE LIMBI STRAINE

Cursuri de limbi straine pentru copii

Cursuri de Limbi Straine pentru copilul tau:
Limba Chineza, Limba Japoneza, Limba Coreeana, Limba Germana, Limba Franceza, Limba Engleza, Limba Spaniola si Limba Italiana

Detalii

Cursuri de limbi straine pentru adulti

Invata o noua Limba Straina:
Limba Chineza, Limba Japoneza, Limba Coreeana, Limba Germana, Limba Franceza, Limba Engleza, Limba Spaniola si Limba Italiana

Detalii

Cursuri limbi straine companii

Cursuri de Limbi Straine pentru angajati:
Limba Chineza, Limba Japoneza, Limba Coreeana, Limba Germana, Limba Franceza, Limba Engleza, Limba Spaniola si Limba Italiana

Detalii

De ce cursuri de limbi străine?

Cursurile de limbi străine au numeroase beneficii pentru copii sau adulți. O limbă străină îți oferă o nouă viziune asupra lumii și diverse oportunități pe plan personal și profesional. În plus, cursurile de limbi străine ajută și la dezvoltarea creierului și îmbunătățirea memoriei. Anumite studii au demonstrat faptul că limbile străine ajută și la sporirea abilităților în multi-tasking. Mai exact, o persoană bilingvă are o flexibilitate cognitivă mai mare și trece mai repede de la o sarcină la alta.

Indiferent dacă optezi pentru cursuri de limbi străine pentru copii sau adulți, vei ști cu siguranță că vei avea anumite beneficii. Specialiștii recomandă ca cei mici să fie înscriși încă de la o vârstă fragedă la astfel de cursuri de limbi străine. Ei se vor dezvolta astfel din toate punctele de vedere mult mai repede. De cealaltă parte, adulții participă de obicei la cursuri de limbi străine din dorința de a se relaxa. Însă cursurile de limbi străine le oferă și ocazia de a se dezvolta din punct de vedere personal și profesional.


Despre cursurile de limbi străine la MAVI Training

În cadrul MAVI Training oferim cursuri de limbi străine variate, de la limba engleză, până la cea chineză sau spaniolă. Te ajutăm să călătorești în jurul lumii prin intermediul cursurilor noastre și să îți îmbogățești vocabularul. Cursurile sunt adaptare în funcție de nivelul și ritmul de învățare al tuturor participanților. Accentul este pus pe partea practică, pe interacțiunea dintre participanți, pe jocurile de rol și simulările de situații. Îți oferim un mediu relaxant și distractiv în care să înveți limba străină dorită alături de trainerii noștri.


Beneficiile cursurilor de limbi străine pentru copii

Copiii ce învață de timpuriu o limbă străină se bucură de o evoluție și o dezvoltare personală mai rapidă. Copiii ce participă la cursuri de limbi străine își dezvoltă creativitatea și flexibilitatea cognitivă. Ei vor fi mult mai deschiși și vor găsi soluții la probleme într-un timp mai scurt. În același timp, vor fi sociabili, comunicativi și vor avea o toleranță crescută la diversitate. Prin intermediul cursurilor străine, cei mici vor descoperi culturi diferite și interesante, cum ar fi cea japoneză sau chineză.


Beneficiile cursurilor de limbi străine pentru adulți

Cursurile de limbi străine pentru adulți ajută la dezvoltarea personală și profesională. Indiferent dacă alegi cursurile de limba engleză sau cele de limba coreeană, la finalul lor te vei simți mult mai împlinit. Vei putea purta o conversație cu o persoană din țările respective cu multă încredere în tine. Vei primi oportunități de job-uri și vei evolua în cariera ta profesională cu ajutorul acestor cursuri. Sau pur și simplu, te poți relaxa după lucru, învățând lucruri interesante despre o cultură nouă.


Beneficiilor cursurilor de limbi străine pentru companii

Vrei ca angajații tăi să fie mai productivi la locul de muncă? Atunci ar fi bine să îi înscrii la cursurile de limbi străine pentru companii. Investiția în aceste cursuri de limbi străine este de fapt o investiție în propria companie. Angajații tăi vor putea purta conversații în diverse limbi cu clienți sau parteneri de afaceri. Aceste cursuri de limbi străine pot reprezenta și ocazia perfectă de a întări relațiile dintre angajați. Jocuri de rol, simulări de situații – un altfel de teambuilding, prin intermediul cursurilor de limbi străine!


Informatii Suplimentare

Solicita informatii suplimentare referitoare la Cursurile de Limbi Straine oferite de MAVI Training


CONTACT