CURSURI LIMBI STRAINE PENTRU COPII


De ce să alegi cursuri de limbi străine pentru copii

Copiii sunt capabili să învețe o limbă străină cu foarte mare ușurință, motiv pentru care din ce în ce mai mulți părinți optează pentru cursurile de limbi străine pentru copii. Aceste cursuri de limbi străine îi ajută să se dezvolte din punct de vedere cognitiv, dar și emoțional. Îi ajută să capete mai multă încredere în ei, să fie mai deschiși și mai sociabili. Cursurile de limbi străine ajută la dezvoltarea unei gândiri abstracte.

De cealaltă parte, cursurile de limbi străine pot fi și foarte distractive pentru cei mici. Aceastea se desfășoară în cadrul unor grupe de copii de aproximativ aceeași vârstă care pot lega prietenii. Ei vor deveni mult mai sociabili, mai empatici și mai comunicativi cu toți cei din jurul lor, copii sau adulți.


Avantajele cursurilor de limbi străine pentru copii la MAVI Training

La MAVI Training, copiii călătoresc în jurul lumii prin intermediul cursurilor de limbi străine! Pot alege să călătorească în Japonia, acolo unde au apărut pentru prima dată benzile desenate manga și anime-urile! Sau în Franța, să facă cunoștință cu gastronomia locală. Prin cunoașterea culturii țării respective, cei mici vor învăța mult mai rapid limba. Își vor îmbogăți vocabularul, iar la finalul cursurilor vor fi capabili să poarte o conversanție în limba dorită.

Cursurile de limbi străine la MAVI Training se desfășoară într-un mediu vesel și distractiv. Trainerii noștri sunt tineri, știu cum să îi abordeze pe cei mici și cum să îi implice activ în toate activitățile. Fiecare curs este personalizat în funcție de nivelul și ritmul de învățare al fiecărui copil. Accentul este pus pe partea practică, cei mici putând participa la tot felul de jocuri de rol sau simulări de situație. Aceste jocuri practice îi ajută să ia contact cu limba străină și să o învețe mult mai ușor. Mai mult decât atât, aceste joculețe le provoacă creativitatea și imaginația.

Obiectivul nostru este ca la finalul cursurilor de limbi străine, fiecare copil să se poată descurca în cadrul unei conversații în limba străină studiată.


Beneficiile cursurilor de limbi străine pentru copii

Cursurile de limbi străine pentru copii au multiple beneficii, cel mai important fiind dezvoltarea personală. Într-un timp destul de scurt, cei mici vor învăța să aibă mai multă încredere în sine și să devină independenți. Cursurile de limbi străine ajută la îmbunătățirea memoriei și a concentrării. Dezvolă perspicacitatea celor mici și răbdarea. Fiecare limbă străină modelează gândirea și ajută la luarea deciziilor mult mai ușor și mai eficient.

Un alt beneficiu al cursurilor de limbi străine pentru copii este dezvoltarea creativității. Cei mici au o imaginație bogată, iar în acest caz, ea poate fi exploatată în cadrul cursurilor de limbi străine. Învățarea unei limbi străine îi va ajuta pe cei mici să își schimbe perspectiva, să fie mai deschiși și mai toleranți cu cei din jurul lor.

Nu în ultimul rând, cursurile de limbi străine pot fi un adevărat hobby pentru cei mici. Mediul vesel în care se desfășoară cursurile și atmosfera prietenoasă au un impact destul de mare asupra copiilor. Aceștia nu mai văd cursurile ca niște lecții obligatorii, ci ca un prilej de a se întâlni cu prietenii lor și de a se juca. Asta în timp ce învață cuvinte noi într-o limbă străină. Jocul are un rol important în asimilarea informațiilor și îi determină pe cei mici să se implice activ!


Informatii Suplimentare

Solicita informatii suplimentare referitoare la Cursurile de Limbi Straine pentru copii oferite de MAVI Training


CONTACT