CURSURI DE LIMBI STRAINE PENTRU COMPANII


De ce să alegi cursurile de limbi străine pentru companii?

Din ce în ce mai mulți angajatori optează pentru cursurile de limbi străine pentru angajații companiilor. Unii vor ca aceste cursuri să fie o modalitate de relaxare în timpul sau la finalul programului. Alții vor să înlocuiască sesiunile de teambuilding cu aceste cursuri de limbi străine. Însă toți vor să beneficieze de avantajele acestora. Mai exact, odată cu absolvirea acestor cursuri de limbi străine, toți angajații vor putea purta o conversație în limba străină aleasă. Se vor înțelege mai ușor cu clienți sau parteneri de afaceri ai companiei. Iar tu le vei putea delega mai mult sarcini știind că aceștia se vor descurca de minune.

Cursurile de limbi străine pentru companii ajută și la creșterea productivității angajaților. Capacitatea de concentrare și atenția distributivă este îmbunătățită considerabil. Mai mult decât atât, angajații vor face față mult mai bine situațiile dificile și vor găsi mai repede soluții. Cursurile de limbi străine reprezintă și un prilej de socializare între angajați. Prin intermediul jocurilor de rol sau al simulărilor de situații, aceștia se vor cunoaște mai bine. Iar angajații care se cunosc și comunică mai bine între ei formează o echipă extrem de puternică.

Toate acestea avantaje de mai sus se vor reflecta și în activitatea companiei. Cu cât ai angajați mai fericiți și mai motivați, cu atât lucrurile vor merge mai bine.


Avantajele cursurilor de limbi străine pentru companii la MAVI Training

MAVI Training își dorește să devină partenerul tău în creșterea competitivității și profitabilității companiei tale. Tocmai de aceea, îți oferim cursuri de limba engleză, franceză, germană, chineză și multe altele! Pe parcursul cursurilor de limbi străine, ei își vor dezvolta abilitățile de comunicare în contexte de business. La finalul acestor cursuri, angajații tăi vor deprinde un vocabular specializat de afaceri! De altfel, cursurilor noastre urmăresc îmbunătățirea vocabularului în funcție de tipul de afacere vizat (vânzări, marketing, management, etc.)

Cursurile se pot desfășura la sediul nostru sau la sediul companiei dacă vrei să eviți deplasarea angajaților.Trainerii noștri sunt tineri, iar acest lucru ajută la o deschidere a angajaților și la implicarea lor activă.

Toate activitățile pregătite sunt personalizate, în funcție de nivelul și de ritmul de învățare al angajaților. Tocmai de aceea, înainte de a începe livrarea cursurilor, vom evalua cunoștințele angajaților. Ulterior, vom pregăti o programă și o structură specială care îi ajută să aibă rezultate cât mai bune.

Cursurile de limbi străine pentru companii sunt extrem de practice. Propunem jocuri de rol și simulări de situații pentru a-i obișnuit pe angajați cu întâlnirile de afaceri. Toate aceste exerciții practice îi vor ajuta să comunice mai ușor și să se obișnuiască cu limba.


Beneficiile cursurilor de limbi străine pentru companii

Cursurile de limbi străine pentru companii au multiple beneficii, atât pentru angajați, cât și pentru angajatori. Pentru angajați, aceste cursuri pot reprezenta modalitatea perfectă de a se relaxa după muncă. În plus, cursurile le aferă ocazia de a se dezvolta și din punct de vedere personal. Angajații vor căpăta mai multă încredere în propriile forțe și își vor crește stima de sine. Pentru angajatori, beneficiile sunt evidente: productivitate și profesionalism în cadrul echipei.


Informatii Suplimentare

Solicita informatii suplimentare referitoare la Cursurile de Limbi Straine pentru companii oferite de MAVI Training


CONTACT