CURSURI DE LIMBA ITALIANĂ PENTRU COMPANII
De ce cursurile de limbă italiană?

Din ce în ce mai multe companii italiene sunt interesate să investească în afacerile de pe teritoriul României, iar dacă ai oportunitatea să colaborezi cu o firmă italiană, cu siguranță vei avea un mare avantaj dacă angajații cunosc limba italiană. În acest fel, îți vei putea arăta respectul față de partenerul de afaceri și nici nu va mai trebui să angajezi un translator atâta timp cât ai angajați de încredere care cunosc limba italiană. Înscrie-ți și tu angajații la aceste cursuri de italiană pentru companii și transformă-i în cel mai valoros avantaj al tău! În plus, le oferi și lor ocazia de a se dezvolta și de a se relaxa în același timp.Despre limba Italiană

Limba italiană poate fi considerată o descendentă directă a latinei clasice, vorbite în timpul Imperiului Roman. De atfel, limba italiană este și singura care a păstrat cele mai multe cuvinte din vocabularul latin.

Limba italiană are mai multe dialecte (dialectul Italo-dalmațian din sudul Italiei, dialectul Tuscan, dialectul Gallo-italia din nordul Italiei, etc.), însă, ele sunt destul de asemănătoare între ele din punctul de vedere al vocabularului și al gramaticii.

Limba italiană face parte din categoria limbilor romanice, alături de limba română, motiv pentru care poate fi învățată într-un timp foarte scurt, cu ajutorul potrivit.


Cursuri Italiana

Beneficiile cursurilor de italiană pentru companii

Cursurile de italiană aduc multe beneficii angajaților tăi. Primul și cel mai important este acel sentiment de mulțumire și de satisfacție pe care îl resimt după ce termină cursurile și stăpânesc limba italiană.

Toate cunoștințele pe care angajații le asimilează îți vor fi de folos mai târziu în relațiile cu partenerii de afaceri sau clienții. Deci putem spune că aceste cursuri de limbă italiană reprezintă de fapt o investiție în propria companie.

Participarea la aceste cursuri de italiană poate crește și productivitatea angajaților care vor fi mult mai relaxați și mai dornici de muncă știind că după o zi de lucru îi așteaptă o nouă provocare la cursurile de italiană.


Avantajele cursurilor de italiană pentru companii la MAVI Training

Iată ce avantaje ai dacă optezi pentru cursurile noastre de limba italiană:

 • Cursurile pot fi ținute la sediul companiei pentru a se evita deplasarea angajaților și pierderea timpului prețios
 • Trainerii noștri se vor asigura că informațiile livrate sunt înțelese și asimilate de fiecare participant
 • Cursurile sunt interactive și pun accentul pe partea practică, pe jocuri de rol, simulări de întâlniri și de situații cu care se pot confrunta angajații, tocmai pentru a-i pregăti

Obiectivele cursurilor de italiană pentru companii

În momentul în care organizăm cursurile de italiană pentru companii, ne propunem următoarele obiective:

 • Să ajutăm cursanții să își îmbogățească vocabularul în funcție de domeniul de activitate de interes (vânzări, marketing, management, resurse umane, etc.)
 • Să îi implicăm în toate activitățile desfășurate și să ne asigurăm că toate informațiile au fost înțelese corect de către participant
 • Să le oferim cursanților ocazia de a se dezvolta din punct de vedere profesional și personal, de a-și testa abilitățile de socializare și de interacțiune cu cei din jurul lor și de a-și începe ascensiunea în carieră

Structura cursurilor de limba italiană pentru companii

Cursurile de italiană pentru companii sunt structurate în funcție de nivelul și de ritmul de învățare al participanților.

Se urmărește atingerea tuturor celor 5 competențe lingvistice de bază: ascultare, citire, participare la conversații, discurs oral și scriere. Punem accentul în mod special pe partea de comunicare și de dialog și ne dorim ca la finalul cursurilor toți angajații să se poată implica în orice fel de discuție cu partenerii de afaceri sau cu clienții, să fie stăpâni pe sine și pe situație și să reprezinte cu succes întreaga companie.

Fiecare capitol cuprins în structura cursurilor de italiană are rolul de a pregăti participanții pentru diverse situații în care se pot afla.


Etapele colaborării pentru cursurile de limba italiană

Iată care sunt cele mai importante etape ale colaborării dintre noi și orice companie apelează la serviciile noastre:

 • Întâlnirea preliminară în care vor fi stabilite obiectivele cursurilor, urmată de testarea angajaților pentru a afla nivelul de învățare al fiecăruia
 • Elaborarea programei personalizate în funcție de rezultatele discuției și ale testelor inițiale
 • Semnarea contractului și începerea livrării cursurilor
 • Evaluarea noțiunilor asimilate
 • Redactarea raportului final și înmânarea certificatelor de participare la cursurile de limbă italiană


Curs Demo de Limba Italiana

Solicita un Curs Demo GRATUIT de Limba Italiana la sediul companiei tale


CURS DEMO