CURSURI DE LIMBA GERMANĂ PENTRU COMPANII
De ce cursuri de limba germană?

Limba germană este una dintre cele mai folosite limbi străine în domeniul afacerilor, Germania fiind cea mai mare piață de desfacere din Europa și a treia țară industrială din lume. Dacă printre partenerii tăi de afaceri se află și vorbitori de germană, atunci ar fi bine să îți înscrii angajații la aceste cursuri de germană pentru companii pentru a te asigura că aceștia vor face o impresie bună și se vor descurca în orice dialog cu partenerii sau clienții.Despre limba germană

Limba germană este una dintre cele mai importante și răspândite limbi de pe Glob. Limba germană vorbită astăzi este de fapt un mixt al dialectelor de germana de sus și cea de jos, dialecte utilizate în trecut, pe vremea lui Martin Luther.

Limba germană are reguli de gramatică foarte bine stabilite și foarte clare. Dacă ajungi să stăpânești aceste reguli și să le aplici corect, poți spune că ești un vorbitor de limbă germană.

Trainerii noștri ajută participanții să atingă cât mai repede acest obiectiv prin intermediul jocurilor și al exercițiilor practice pregătite.


Cursuri Germana

Beneficiile cursurilor de limba germană pentru companii

Din ce în ce mai mulți angajatori își doresc în companiile lor persoane care cunosc mai multe limbi străine tocmai pentru a putea gestiona așa cum trebuie situațiile în care este nevoie de un dialog cu un partener de afaceri sau cu un client.

Cel mai important beneficiu al cursurilor noastre de germană pentru companii este faptul că îi ajută pe angajați într-un timp scurt să asimileze o cantitate mare de informații și să o folosească pentru a purta conversații cu persoane vorbitoare de limba germană. Uneori, cunoașterea limbii germane poate face diferența dintre un contract încheiat cu succes și un eșec.

În plus, aceste cursuri de limbă germană pot reprezenta pentru angajații tăi o oportunitate bună de a se relaxa și în același timp de a se dezvolta din punct de vedere personal și profesional.


Avantajele cursurilor de limba germană pentru companii la MAVI Training

Iată care sunt avantajele cursurilor nostre de limba germană pentru companii:

 • Programa și structura cursurilor de germană vor fi stabilite în urma unei discuții inițiale și în urma rezultatelor unor teste la care vor fi supuși angajații
 • Cursurile pot avea loc în orice locație, chiar și în sediul companiei, pentru a evita deplasarea angajaților
 • Cursurile sunt interactive și pun accentul pe jocuri de rol, simulări de întâlniri de afaceri sau situații în care pot fi puși angajații
 • Cursurile ajută la dezvoltarea încrederii în sine și la creșterea productivității angajaților, ca urmare a participării la activități relaxante și utile

Obiectivele cursurilor de limba germană pentru companii

În cadrul acestor cursuri de germană pentru companii ne-am propus să atingem următoarele obiective:

 • Dezvoltarea competențelor lingvistice de limba germană
 • Îmbunătățirea vocabularului corespunzător unui domeniu de activitate, cum ar fi vânzare, marketing, management, etc.
 • Crearea unui mediu de învățare relaxant și interactiv, care să provoace participanții să se implice activ în activitățile propuse

Structura cursurilor de limba germană pentru companii

Structura acestor cursuri de germană pentru companii are la bază dezvoltarea celor 5 competențe lingvistice de bază: ascultare, citire, participare la conversații, discurs oral și scriere.

Structura cursurilor este una logică, ce urmărește o asimilare treptată a informațiilor prezentate și aplicarea lor în cadrul jocurilor de rol sau a simulărilor de situații.

Accentul este pus pe partea de comunicare astfel încât la finalul acestor cursuri de germană, angajații să poată purta orice discuție în limba germană, fără emoții, cu orice partener de afaceri sau client.

Partea teoretică nu va fi nici ea neglijată, regulile de gramatică fiind extrem de importante, mai ales în domeniul afacerilor, când ai parteneri de afaceri ce vorbesc limba germană nativ.


Etapele colaborării pentru cursurile de limba germană

Colaborările noastre cu companiile sunt extrem de productive datorită faptului că urmărim întotdeauna o serie de pași:

 • Întâlnirea inițială în cadrul căreia vom discuta nevoie și obiectivele urmărite de către beneficiar
 • Testarea angajaților pentru a afla mai multe despre nivelul și ritmul lor de învățare
 • Conceperea unei programe personalizate, în conformitate cu rezultatele discuției și ale testelor
 • Livrarea cursurilor de limbă germană și evaluarea periodică a angajaților
 • Evaluarea finală și întocmirea raportului cu recomandări, alături de înmânarea certificatului de participare la cursuri

Curs Demo de Limba Germana

Solicita un Curs Demo GRATUIT de Limba Germana la sediul companiei tale


CURS DEMO