CURSURI DE LIMBA FRANCEZĂ PENTRU COMPANII
De ce sa alegi cursurile de limba franceza?

Franța este un partener economic puternic al țării noastre, ocupă locul 5 în topul economiilor mondiale și reprezintă a treia destinație pentru investițiile străine. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care ar fi bine să optezi pentru aceste cursuri de limba franceză pentru companii. În acest mod te asiguri că angajații tăi sunt pregătiți să aibă o conversație productivă cu partenerii de afaceri francofoni.Despre limba franceză

Limba franceză este considerată o limbă a culturii, mari reprezentanți ai sculpturii, literaturii sau cinematografiei provenind din această țară.

Însă, în ultimul timp, limba franceză începe să fie din ce în ce mai folosită și în domeniul afacerilor, în proiectele dezvoltate la nivel internațional între parteneri strategici, alături de limba engleză și limba chineză.


Cursuri Franceza

Avantajele cursurilor de franceză pentru companii la MAVI Training

Dacă optezi pentru cursurile noastre de limba franceză pentru companii, vei beneficia de următoarele avantaje:

 • Cursuri personalizate în funcție de nivelul și ritmul de învățare al angajaților
 • Tehnici interactive de predare cu accent pe noțiunile practice (exerciții, teste, jocuri de rol, simulări de situații, etc.)
 • Experiența trainerilor în segmentul corporate
 • Accentul pus pe anumite componente în cadrul procesului de învățare în funcție de nevoile beneficiarului (management, resurse umane, marketing, vânzări, etc.)
 • Deplasare la sediul firmei pentru susținerea cursurilor de limba franceză

Etapele colaborării pentru cursurile de limba franceză

Ne dorim o colaborare de succes, iar în acest sens este esențial să parcurgem următoarele etape:

 • Întâlnirea preliminară în care vom afla nevoile angajaților și mai multe detalii despre domeniul de activitate
 • Testarea gratuită a angaților
 • Conceperea unei programe personalizate în funcție de informațiile primite
 • Predarea noțiunilor conform structurii discutate
 • Evaluarea fiecărui angajat și realizarea unui raport final asupra activității
 • Oferirea certificatului de participare la cursurile de limba franceză

Beneficiile cursurilor de limba franceză pentru companii

Unul dintre cele mai mari beneficii pe care aceste cursuri de limba franceză pentru companii le are asupra angajaților este acea încredere în forțele proprii pe care le-o inspiră.

După finalizarea acestor cursuri, angajații se vor simți mult mai capabili să conducă o conversație în limba franceză cu un partener de afaceri, vor ști cum să scrie un e-mail sau să răspundă la telefon unui partener, vor cunoaște în profunzime cultura franceză și vor ține cont de ea și de regulile de etichetă care se impun în cazul unei întâlniri de afaceri.


Obiectivele cursului de limba franceză pentru Companii

Prin intermediul acestor cursuri de limba franceză pentru companii ne propunem să:

 • Susținem angajații în procesul de asimilare a unor termeni și expresii specifice domeniului de activitate al firmei
 • Ne asigurăm ca angajații să învețe să utilizeze limba franceză în cadrul activităților zilnice la job și să se poată descurca în situații noi ce presupun comunicarea cu partenerii de afaceri sau clienții
 • Oferim angajaților o experiență interesantă și interactivă, la finalul căreia se vor putea mândri de competențele lingvistice dobândite

Structura cursurilor de limba franceză pentru companii

Structura cursurilor de limba franceză este una logică, ce presupune dezvoltarea treptată a celor 5 competențe lingvistice: ascultare, citire, participare la conversații, discurs oral și scriere.

Însă, accentul nu va fi pus pe noțiunile teoretice, ci pe cele practice, pe jocurile de rol și prezentări care provoacă angajații să folosească o terminologie specifică, pe discuții libere sau simulări ale unor situații reale întâlnite destul de des la job.Curs Demo de Limba Franceza

Solicita un Curs Demo GRATUIT de Limba Franceza la sediul companiei tale


CURS DEMO