CURSURI DE LIMBA ENGLEZĂ PENTRU COMPANII
De ce cursuri de limba engleză pentru companii?

Majoritatea companiilor menționează ca și condiție obligatorie de angajare cunoașterea limbii engleze cel puțin la nivel intermediar. Dacă acum câțiva ani, limba engleză era un avantaj, acum a devenit o necesitate în domeniul afacerilor. Există însă și cazuri în care angajații nu cunosc limba engleză sau au nevoie de un training de comunicare în limba engleză de specialitate, în funcție de domeniul de activitate. Dacă și tu te afli într-una din situațiile de mai sus, ar fi bine să optezi pentru aceste cursuri de engleză pentru companii și vei primi o soluție personalizată în funcție de nevoile tale și de nivelul de cunoștințe al angajaților.Despre limba engleză

Limba engleză este una dintre cele mai folosite în domeniul afacerilor. În zilele noastre, poți încheia orice parteneriat dacă știi să vorbești corect limba engleză.

Engleza modernă a fost denumită de multe ori o ”limbă globală”, ea fiind întâlnită pe plan internațional mai ales în domeniile comunicațiilor, științei, afacerilor, divertismentului sau diplomației.

Peste un miliard de oameni din întreaga lume vorbesc limba engleză cel puțin la un nivel de bază. Limba engleză nu are reguli de gramatică foarte complicate, ea fiind mai mult o limbă flexionară. Însă, cu ajutorul potrivit și cu o motivația înaltă, poți stăpâni această limbă într-un timp foarte scurt.


Cursuri Engleza

Beneficiile cursurilor de limba engleză pentru companii

După cum spuneam, cunoașterea limbii engleze nu mai este de mult un avantaj, ci mai mult o necesitate. Dacă vrei să fii productiv, trebuie să ai angajați care cunosc limba engleză.

Tehnologiile folosite, programele software, toate echipamentele folosite în orice domeniu de activitate folosesc într-o măsură mai mare sau mai mică limba engleză.

Cursurile de limba engleză pot reprezenta pentru angajați și modalitatea ideală de a-și perfecționa abilitățile de comunicare și de socializare și de a se relaxa după o zi la locul de muncă.

Avantajele cunoașterii limbii engleze sunt, astfel, numeroase și importante atat la nivel personal, dar și la nivel profesional, satisfacția personală obținută in urma invățării acestei limbi fiind dublată de o posibilitate reală de reușită in carieră și / sau evolutie in domeniul afacerilor.


Avantajele cursurilor de limba engleză pentru companii la MAVI Training

Iată care sunt principalele avantaje ale cursurilor nostre:

 • Cursurile se pot desfășura și la sediul companiei pentru a se evita deplasarea angajaților dintr-un loc în altul
 • Programa cursurilor este personalizată în funcție de nivelul de cunoștințe al angajaților și de ritmul de învățare
 • În funcție de nevoile beneficiarului, accentul se va pune pe un anumit domeniu de activitate (marketing, management, resurse umane, tehnic, juridic, etc.)
 • Cursurile sunt interactive și implică participarea la jocuri de rol sau simulări de situații pentru a pregăti angajații

Obiectivele cursurilor de limba engleză pentru companii

În cadrul fiecărui curs de engleză pentru companii ne propunem să atingem următoarele obiective:

 • Să ajutăm participanții să își îmbunătățească vocabularul și să poată purta conversații în funcție de domeniul de activitate
 • Să implicăm activ participanții în toate jocurile și simulările desfășurate
 • Să dăm șansa participanților de a-și îmbunătăți capacitățile de socializare și de interacțiune cu cei din jurul lor
 • Să susținem participanții în dezvoltarea competențelor lingvistice de limba engleză

Structura cursurilor de limba engleză pentru companii

Toți participanții la aceste cursuri vor urma un program bine pus la punct, astfel încât toate informațiile acumulate să contribuie la dezvoltarea competențelor lingvistice și la învățarea limbii engleze într-un timp cât mai scurt.

Programa și structura cursurilor vor fi personalizate în funcție de nivelul cunoștințelor angajaților.
Toate noțiunile teoretice vor fi puse în practică prin intermediul jocurilor de rol și al simulărilor tocmai pentru a grăbi procesul de învățare.

În același timp, punem accent pe partea de comunicare în limba engleză, aceasta fiind de fapt și baza unei afaceri reușite.


Etapele colaborării pentru cursurile de limba engleză

Pentru o colaborare cât mai productivă, propunem urmărirea pașilor de mai jos:

 • Întâlnire inițială în cadrul căreia vor fi stabilite obiectivele cursurilor de limba engleză pentru companii
 • Testarea gratuită a angajaților pentru a afla nivelul cunoștințelor
 • Conceperea unei programe personalizate în funcție de rezultatele testelor și de discuțiile avute în cadrul întâlnirii
 • Livrarea cursurilor de limba engleză
 • Evaluarea periodică a participanților
 • Realizarea unui raport final și înmânarea certificatelor de participare


Curs Demo de Limba Engleza

Solicita un Curs Demo GRATUIT de Limba Engleza la sediul companiei tale


CURS DEMO