CURSURI DE LIMBA COREEANĂ PENTRU COMPANII
De ce cursuri de limba coreeană pentru companii?

Limbile rare cum este și limba coreeană reprezintă de multe ori un real avantaj, mai ales în domeniul afacerilor. De aceea îți recomandăm aceste cursuri de limba coreeană pentru companii! În țările în care comunitățile vorbitoare de limba coreeană sunt puternice, cunoașterea acestei limbi devine profitabilă din punct de vedere economic. Chiar și un singur angajat ce cunoaște limba coreeană îți poate aduce uneori un avantaj important în relațiile cu partenerii de afaceri sau chiar cu clienții. În plus, limba coreeană poate reprezenta și oportunitatea perfectă pentru angajați de a se relaxa după o zi de muncă.Despre limba coreeană

Limba coreeană este vorbită de locuitorii din Coreea de Sud, Coreea de Nord, dar și în provincia autonomă Yanbain din nord-estul Chinei (acolo unde 40% din populație este de etnie coreeană).

Un lucru interesant pe care nu multe persoane îl știu despre limba coreeană este faptul că se aseamănă atât cu limba chineză, cât și limba japoneză. Mai exact, limba coreeană conține foarte mult cuvinte de origine chineză, dar în ciuda acestui fapt, gramatica este similară limbii japoneze.

De altfel, limba coreeană are unul dintre cele mai simple alfabete din lune – hangeul, nu doar sistemul de scriere folosit de coreeni, ci și singurul alfabet nativ din Asia de Est.


Cursuri Coreeana

Beneficiile cursurilor de limba coreeană pentru companii

Cursurile noastre de coreeană îți pot aduce numeroase beneficii, mai ales dacă intenționezi să intri pe o piață vorbitoare de limba coreeană.

Beneficiile pe care învățarea acestei limbi le aduce angajaților tăi te va ajuta să ai o companie productivă, în care relațiile dintre aceștia sunt mult mai bune și mai eficiente.

La finalul cursurilor, angajații vor putea purta conversații cu partenerii sau clienți în limba coreeană fără niciun fel de emoție pentru că noi îi vom pregăti pentru orice situație prin intermediul jocurilor de rol sau al simulărilor de întâlniri.

După cum puteți observa, investiția în astfel de cursuri de coreeană este de fapt o investiție în tine și în compania ta.


Avantajele cursurilor de limba coreeană pentru companii la MAVI Training

Dacă optezi pentru cursurile noastre de coreeană, atât tu, cât și angajații tăi, veți avea parte doar de avantaje:

 • Orele pot fi efectuate chiar la sediul companiei pentru a se evita deplasarea angajaților și pentru a se păstra mediul cu care aceștia sunt obișnuiți
 • Trainerii noștri se vor asigura că totul decurge conform programei stabilite, în funcție de evoluția participanților
 • Cursurile urmăresc îmbunătățirea vocabularului în funcție de tipul de afacere vizat (vânzări, marketing, management, etc.)
 • Cursurile sunt interactive și pun accentul pe jocurile de rol și simulările de întâlniri tocmai pentru a pregăti cât mai bine angajații pentru orice fel de situație ar putea să apară

Obiectivele cursurilor de limba coreeană pentru companii

Cursurile noastre de limba coreeană urmăresc îndeplinirea următoarelor obiective:

 • Dezvoltarea celor 5 competențe lingvistice de bază: ascultare, citire, participare la conversație, discurs oral, scriere
 • Dezvoltarea încrederii în sine și a capacităților de socializare prin intermediul exercițiilor practice realizate
 • Asigurarea unui mediu relaxant și interactiv în același timp, care implică participanții pe toată durata cursurilor

Structura cursurilor de coreeană pentru companii

Structura cursurilor de coreeană a fost elaborată întocmai pentru a susține participanții pe tot parcursul dezvoltării competențelor lingvistice.

Secretul din spatele învățării unei limbi străine într-un timp atât de scurt stă chiar într-o structură cât mai logică și ușor de parcurs.

Astfel, participanții la cursurile de coreeană vor învăța cum să înțeleagă această limbă, să poarte un dialog și să se exprime în scris treptat, în funcție de volumul de informații asimiliat.

Nu este vorba doar de parcurgerea unor exerciții ce ajută la dezvoltarea celor 5 competențe lingvistice de bază, ci și despre înțelegerea lor.


Etapele colaborării pentru cursurl de limba coreeană pentru companii

Ne dorim o colaborare cât mai productivă, motiv pentru care trebuie să urmăm câțiva pași importanți de la început până la final:

 • Întâlnirea preliminară în care vom discuta nevoile și obiectivele urmărite
 • Testarea gratuită a angajaților
 • Stabilirea unei programe pe baza discuțiilor și a rezultatelor testelor
 • Semnarea contractului și începerea livrării cursurilor de coreeană
 • Evaluarea periodică a angajaților pentru a surprinde evoluția lor
 • Realizarea raportului final și acordarea certificatului de participare la cursurile noastre de coreeană


Curs Demo de limba coreeană

Solicită un Curs Demo GRATUIT de limba coreeană la sediul companiei tale!


CURS DEMO