CURSURI JOC GO
De ce GO?

Știai că jocul GO este cel mai vechi joc din lume? Este mai mult decât un simplu joc, este un sport al minții și al strategiei. Chiar dacă are reguli simple, GO este cel mai complex joc, perfect pentru copiii care vor să își antreneze mintea și să se autodepășească.Despre jocul de GO

Jocul GO a apărut pentru prima dată în China și se bazează pe gândirea strategică. Se spune că regulile jocului de GO se învață doar în câteva minute. Însă, ai nevoie de ani buni de antrenament dacă vrei să străpânești strategia. Prin plasarea strategică a pieselor pe tabla de GO, jucătorii urmăresc să controleze un teritoriu cât mai mare. Rezultatul final al jocului GO depinde mereu de calitatea deciziilor luate.

Copiii români sunt cei mai buni din Europa la concursurile de joc GO! Dacă vrei ca și copilul tău să fie fruntaș la acest joc, primul pas pe care trebuie să îl faci este să îl înscrii la cursurile noastre! Noi îi oferim un mediu relaxant și confortabil în care poate juca GO și se poate dezvolta alături de alți copii de vârsta lui!


Joc go

Beneficiile cursului de GO

Cursurile de joc GO au un impact semnificativ asupra copiilor și îi ajută pe aceștia să se dezvolte atât din punct de vedere emoțional, cât și din punct de vedere intelectual. Iată care sunt principalele beneficii ale cursurilor de joc GO

 • Dezvoltarea inteligenței emoționale și raționale
 • Dezvoltarea creativității prin intermediul posibilităților strategice și tactice infinite
 • Creșterea puterii de concentrare
 • Creșterea dorinței de autodepășire și a spiritului de competitivitate
 • Dezvoltarea capacității de a lua decizii bune într-un timp scurt
 • Dezvoltarea unei viziuni strategice și a unui raționament logic
 • Dezvoltarea aptitudinii de a recunoaște punctele tari și slabe ale adversarului sau a persoanelor din jur
 • Dezvoltarea capacității de a-și asuma responsabilitatea pentru deciziile luate
 • Creșterea încrederii în sine și a sentimentului de independență

Cursurile de joc GO sunt distractive pentru cei mici, dar în același timp îi provoacă. Îi determină să dea ce-i mai bun din ei și să câștige fiecare joc. Iar acest lucru îi va ajuta și pe viitor, atunci când vor trebui să ia decizii care le vor influența viața. Dacă vrei ca cel mic să fie mai motivat și să facă primul pas către dezvoltarea lui personală, ar fi bine să îl înscrii la cursurile de joc GO!


Despre cursurile de joc GO

Ideea cursurilor de joc GO a pornit de la nevoia de dezvoltare a copiilor prin joacă. Cei mici vor învăța treptat cum să ia deciziile cele mai bune și să fie atenți la fiecare mișcare a adversarului.

Tot la cursurile de joc GO, ei vor învăța că e în regulă să pierzi din când în când. Învățăm din greșeli și avem grijă să nu le repetăm pe viitor. Putem spune astfel că jocurile de GO pot fi adevărate lecții de viață pentru cei mici.

Jocul GO poate fi în același timp și destul de distractiv pentru cei mici, la început. Pe parcurs, cursurile se transformă în adevărate competiții. Copii vor să își etaleze capacitatea de a lua cele mai bune decizii și de a face strategii. În final, cel care ia deciziile cele mai bune câștigă întotdeauna!

Aceste cursuri de joc GO au multiple beneficii pentru copii. Rezolvă probleme emoționale, cresc capacitatea de concentrare și atenția distributivă, răbdarea și autocontrolul. Copiii care participă la cursurile de joc GO își îmbunătățesc capacitatea de decizie, intuiția și raționamentul logic.


Pret Curs GO

260 Lei/Luna

 • Grupa: 5-8 copii
 • Varsta recomandata: +5 ani
 • 4 cursuri / luna
 • Durata curs: 60 de minute

Curs de GO Demo

Inscrie-ti copilul GRATUIT la un Curs Demo de GO


CURS DEMO