CURSURI DE JAPONEZĂ PENTRU COPII
De ce cursuri de japoneză pentru copii?

Există un interes în continuă creștere pentru spațiul cultural și educațional nipon și din ce în ce mai mulți părinți optează să își dea copiii la cursuri de limba japoneză din diverse motive. Aceste cursuri de japoneză pentru copii ajută la dezvoltarea minții și la îmbogățirea imaginației.Despre limba japoneză

Limba japoneză folosește în prezent caractere chinezești denumite ”kanji”, dar și alte trei tipuri de caractere – ”hiragana”, ”katakana” și ”romaji” (ocazional).

Deși ai fi tentat să spui că limba japoneză este înrudită cu cea chineză, adevărul este că limba japoneză face parte din familia limbilor altaice, alături de limba mongolă, tunguză sau turcă.

Limba japoneză se aseamănă totuși cu limba chineză atunci când vorbim de pronunție și semnificația cuvintelor. Și în acest caz, intonația unui cuvânt în limba japoneză poate ajuta la diferențierea unor cuvinte scrise identic.


Cursuri Japoneza

Beneficiile cursurilor de japoneză pentru copii

Japonia este o țară cunoscută în mod special pentru valorile sale culturale și pentru celebrele benzi desenate manga. Dacă și copilul tău este pasionat de manga sau de anime-uri, cu siguranță va fi dornic să învețe limba japoneză.

Pe lângă faptul că cel mic va ști o limbă străină ce se preconizează că va fi folosită în viitor în mediul de afaceri, în special în domeniul tehnologiei și al inovației, el se va distra și își va dezvolta creativitatea și originalitatea pe parcursul acestor cursuri de japoneză pentru copii.

În plus, cei mici vor avea ocazia să învețe despre valorile culturale japoneze cum ar fi înclinația către muncă, respectul pentru ceilalți, grija față de familie și de ce nu, să le adopte și ei sub forma unor principii după care se vor ghida în viață.


Avantajele cursurilor de japoneză pentru copii la MAVI Training

Prin intermediul acestor cursuri de japonezi pentru copii, cei mici vor avea ocazia să descopere o civilizație aparte, cu totul nouă pentru ei și vor învăța secretele din spatele comunicării în limba japoneză. Iată care sunt avantajele cursurilor noastre:

 • Cursurile au loc într-un mediu relaxant, vesel, în care joaca are un rol important în asimilarea informațiilor
 • Trainerii sunt tineri plini de viață și cu multă răbdare, care știu cum să îi motiveze pe cei mici să învețe pronunția corectă
 • Interacțiunea este cuvântul cheie al cursurilor de japoneză și nicio oră nu trece fără discuții, exerciții interactive sau jocuri de rol
 • Chiar dacă distracția este la ordinul zilei, cei mici vor învăța treptat să se descurce într-o conversație și să stăpânească caracterele acestei limbi

Obiectivele cursurilor de japoneză pentru copii

Limba japoneză poate fi văzută ca un hobby sau ca o adevărată piatră de temelie pentru viitorul profesional al micuților. Obiectivul acestor cursuri de japoneză pentru copii sunt:

 • introducea în frumoasa și interesanta cultură a Japoniei
 • schimbarea perspectivelor și provocarea creativității la orice pas
 • pregătirea pentru o conversație în limba japoneză, indiferent dacă ea este orală sau scrisă
 • descoperirea unui altfel de hobby care ajută și la adoptarea unor valori și principii care îi vor ghida pe cei mici în activitățile viitoare

Structura cursurului de japoneză pentru copii

Toate cursurile de japoneză pentru copii pun accent pe cele 5 competențe lingvistive pe care cei mici le vor parcurge alături de trainerii noștri și le vor dobândi la sfârșitul cursurilor de limba japoneză: ascultare, citire, participare la conversație, discurs oral, scriere.

Preț Curs Japoneză Copii

220 Lei/Lună

 • Număr cursanți: 4-6 Copii
 • Vârstă recomandată: +6 ani
 • 4 cursuri / lună
 • Durată curs: 90 de minute
 • Suport de curs inclus

Detalii despre cursul de japoneza pentru copii


 • Cursurile de japoneză pentru copii au loc o data pe săptămână, existând posibilitatea de a se desfășura și sâmbăta
 • Grupele sunt mici, formate din 4-6 copii.
 • Cursurile de limba japoneză pentru copii se organizează la sediul nostru din București, în apropriere de Piața Victoriei
 • Suportul de curs este inclus în preț
 • Înscrierea la curs se face în urma achitării primei rate, în valoare de 200 de Lei

Există și posbilitatea cursurilor de japoneză individual și semi-individual:
Curs Japoneză pentru Copii Individual: 140 Lei/ședința
Curs Japoneză pentru Copii Semi-Individual: 80 Lei/ședința

Cursurile de limba japoneză pentru copii în varianta individual și semi-individual pot avea loc doar în intervalul 09:00-16:00, de luni până vineri!


Informaţii Cursuri Japoneză

Pentru mai multe detalii despre cursul de limba japoneză pentru copii, vă rugăm să ne contactaţi!


CONTACT