CURSURI DE ITALIANĂ PENTRU COPII
De ce cursuri de italiană pentru copii?

Una dintre cele mai ușoare limbi străine pentru copii este limba italiană, iar părinții optează pentru astfel de cursuri de limba italiană pentru copii din mai multe motive. Unii se gândesc la viitorul copiilor și la posibilitatea de a studia la un liceu sau la o facultate de top în Italia, în timp ce alții se gândesc la o modalitate relaxantă de petrecere a timpului liber și de dezvoltare din punct de vedere intelectual și creativ pentru că în cadrul cursurilor sunt folosite tehnici de predare inovative ce pun accent pe joc.Despre limba italiană

Limba italiană face parte din categoria limbilor romanice, alături de limba română. Tocmai din acest motiv, similitudinea lexicală cu limba română este de peste 70%!

Limba italiană este vorbită de peste 60 de milioane de oameni din țări precum Italia, Elveția, San Marino sau Vatican.

Este o limbă flexionară, ce se caracterizează prin păstrarea consoanelor și a vocalelor duble și prin folosirea accentului cu rol distinctiv. Competențele lingvistice sunt ușor de dobândit, mai ales în cazul celor mici.


Cursuri Italiana

Beneficiile cursurilor de italiană pentru copii

Cursurile de italiană pentru copii reprezintă o modalitate bună de petrecere a timpului liber și de distracție. Pe lângă dezvoltarea unei gândiri critice, a memoriei și a creativității, cursurile de italiană îi pot oferi celui mic și diverse oportunități de a studia în străinătate, în una din țările vorbitoare de italiană.

În plus, cursurile de italiană sunt interactive și au rolul de a stimula încrederea și stima de sine a copiilor, de a combate timiditatea și de a dezvolta capacitățile de comunicare.

Oferă-i șansa copilului tău de a petrece timp de calitate alături de trainerii noștri tineri, de a interacționa cu ei și de a învăța limba italiană într-un mediu vesel și confortabil.


Avantajele cursurilor de italiană pentru copii la MAVI Training

Iată ce avantaje au cursurile noastre de limbă italiană pentru copii:

 • Cursurile sunt ținute de traineri tineri care știu cum să vorbească cu cei mici și cum să îi motiveze să participe activ pe durata orelor
 • Programa cursurilor este personalizată în funcție de ritmul de învățare al copiilor, astfel încât ei să parcurgă informațiile, să le înțeleagă și să le asimileze cât mai ușor
 • Cursurile au loc într-un mediu vesel și distractiv, ce îi încurajează pe cei mici să comunice și să își dezvolte astfel încrederea în sine

Obiectivele cursurilor de italiană pentru copii

Obiectivul principal al cursurilor de limba italiană pentru copii este să îi susținem pe cei mici pe toată durata procesului de învățare și de dobândire a competențelor lingvistice. Alte obiective pe care ne-am propus să le atingem sunt:

 • Introducerea în interesanta cultură a Italiei
 • Provocarea creativității și originalității copiilor prin intermediul jocurilor și al exercițiilor propuse
 • Creșterea încrederii în sine și a abilităților de comunicare în cadrul cursurilor interactive
 • Aplicarea cu succes a jocului ca tehnică de predare principală

Structura cursurilor de italiană pentru copii

Cursurile de limba italiană pentru copii au rolul de a-i ajuta pe aceștia să se poată exprima în această limbă, atât scris, cât și oral, și să poată purta conversații cu persoanele vorbitoare de italiană.

Structura cursurilor noastre este una logică, ce pune accent pe asimilarea treptată a informațiilor, în funcție de nivelul de pregătire și de ritmul de învățare al micuților.

Cursurile încep întotdeauna cu noțiuni mai simple, care îi ajută pe cei mici să se adapteze la această limbă străină nouă, și continuă cu noțiuni din ce în ce mai complexe până ce, la final, copiii ajung să stăpânească limba italiană fără prea mult efort.

Secretul unei limbi străine învățate într-un timp scurt este o structură bine pusă la punct!

Preț Curs Italiană Copii

200 Lei/Lună

 • Număr cursanți: 4-6 Copii
 • Vârstă recomandată: +6 ani
 • 4 cursuri / lună
 • Durată curs: 90 de minute
 • Suport de curs inclus

Detalii despre cursul de italiană pentru copii


 • Cursurile de italiană pentru copii au loc o data pe săptămână, existând posibilitatea de a se desfășura și sâmbăta
 • Grupele sunt mici, formate din 4-6 copii.
 • Cursurile de limba italiană pentru copii se organizează la sediul nostru din București, în apropriere de Piața Victoriei
 • Suportul de curs este inclus în preț
 • Înscrierea la curs se face în urma achitării primei rate, în valoare de 180 de Lei

Există și posbilitatea cursurilor de italiană individual și semi-individual:
Curs Italiană pentru Copii Individual: 120 Lei/ședința
Curs Italiană pentru Copii Semi-Individual: 75 Lei/ședința

Cursurile de limba italiană pentru copii în varianta individual și semi-individual pot avea loc doar în intervalul 09:00-16:00, de luni până vineri!


Informaţii Cursuri Italiană

Pentru mai multe detalii despre cursul de limba italiană pentru copii, vă rugăm să ne contactaţi!


CONTACT