CURSURI DE GERMANĂ PENTRU COPII




De ce cursuri de germană pentru copii?

Limba germană se numără printre cele mai vorbite limbi europene, iar din ce în ce mai mulți părinți aleg să îi înscrie pe cei mici la aceste cursuri de germană pentru copii, gândindu-se în primul rând la viitorul lor. Cursurile de germană îi vor ajuta pe micuți să își dezvolte abilitățile de comunicare în această limbă și în același timp să se distreze! Se recomandă începerea acestor cursuri la vârste cât mai fragede pentru că cei mici asimilează mult mai repede noțiunile, mai ales dacă acestea sunt predate cu ajutorul unor tehnici inovative ce au în centru jocul.



Despre limba germană

Limba germană a încetat să mai fie doar limba lui Goethe, Einstein sau Freud și a deveit una din limbile de circulație interanționale.

Ea este vorbită de peste 185 de milioane de oameni, răspândiți pe toată suprafața globului. În cazul limbii germane, este extrem de important să cunoști gramatica pentru a te putea descura, atât în scris, cât și în oral.

Este o limbă flexionară și are o scriere fonetică, cu caractere latine. În ceea ce privește pronunția, putem spune că lungimea sunetelor joacă un rol important în limba germană. Spre exemplu, o vocală pronunțată lung sau scurt poate face diferența între două cuvinte identice.


Cursuri Germana

Beneficiile cursurilor de germană pentru copii

Cursurile de limba germană antrenează creierul copiilor și îi ajută să se dezvolte mult mai bine. Studiile au arătat faptul că învățarea unei limbi străine ajută la dezvoltarea regiunii creierului responsabilă cu concetrarea și rezolvarea de probleme.

În plus, dobândirea competențelor de limbă germană de la o vârstă fragedă ajută la învățarea ulterioară și la creșterea performanțelor școlare.

Cursurile noastre de limba germană sunt interactive și recreative și îi ajută pe cei mici să își dezvolte și capacitățile de a interacționa cu cei din jurul lor. Învățăm și ne distrăm!


Avantajele cursurilor de germană pentru copii la MAVI Training

Cursurile noastre de limba germană pentru copii au următoarele avantaje:

 • Programa este personalizată în funcție de nevoile și ritmul de învățare a celor mici tocmai pentru a facilita procesul de asimilare a informațiilor
 • Cursurile sunt interactive și folosesc o tehnică de predare inovativă – jocul
 • Cursurile sunt ținute de traineri tineri, care știu cum să se comporte cu cei mici și cum să îi motiveze să se implice activ pe parcursul orelor
 • Mediul de lucru este unul extrem de vesel și relaxant care ajută la înlăturarea inhibițiilor și îi determină pe cei mici să fie mai deschiși la toate jocurile și exercițiile pe care le propunem

Obiectivele cursurilor de germană pentru copii

Obiectivul nostru principal este să îi susținem pe cei mici în demersul lor de a stăpâni limba germană. Iată care sunt toate obiectivele noastre:

 • Dezvoltarea încrederii în sine a copiilor în urma jocurilor și a simulărilor realizate în cadrul cursurilor alături de trainerii noștrii
 • Cunoașterea treptată a culturii germane și asimilarea principiilor care îi ajută pe cei mici să se dezvolte frumos
 • Dezvoltarea tuturor competențelor lingvistice în limba germană într-un mediu relaxant și interactiv, în care copiii se simt ca acasă

Structura cursurilor de germană pentru copii

Am luat în considerare nevoile și ritmul de învățare al copiilor și am conceput o structură a cursurilor accesibilă tuturor și ușor de parcurs.

Jocurile și exercițiile practice pe care le propunem au rolul de a ajuta la asimilarea mai rapidă a informațiilor.

De altfel, cursurile noastre de limba germană pentru copii sunt axate mai mult pe partea practică, tocmai pentru a-i ajuta pe cei mici să se obișnuiască cu limba, să învețe să pronunțe corect cuvintele, să scrie corect, respectând toate regulile de gramatică, și să poată purta conversații cu vorbitorii de limba germană fără niciun fel de problemă.

Preț Curs Germană Copii

200 Lei/Lună

 • Număr cursanți: 4-6 Copii
 • Vârstă recomandată: +6 ani
 • 4 cursuri / lună
 • Durată curs: 90 de minute
 • Suport de curs inclus

Detalii despre Cursul de Germană pentru Copii


 • Cursurile de germană pentru copii au loc o data pe săptămână, existând posibilitatea de a se desfășura și sâmbăta
 • Grupele sunt mici, formate din 4-6 copii.
 • Cursurile de limba germană pentru copii se organizează la sediul nostru din București, în apropriere de Piața Victoriei
 • Suportul de curs este inclus în preț
 • Înscrierea la curs se face în urma achitării primei rate, în valoare de 180 de Lei

Există și posbilitatea cursurilor de germană individual și semi-individual:
Curs Germană pentru Copii Individual: 120 Lei/ședința
Curs Germană pentru Copii Semi-Individual: 75 Lei/ședința

Cursurile de limba germană pentru copii în varianta individual și semi-individual pot avea loc doar în intervalul 09:00-16:00, de luni până vineri!


Informaţii Cursuri Germană

Pentru mai multe detalii despre cursul de limba germană pentru copii, vă rugăm să ne contactaţi!


CONTACT