CURSURI DE COREEANĂ PENTRU COPII
De ce cursuri de coreeană pentru copii?

Limbile străine ajută foarte mult la antrenarea creierului, mai ales în cazul celor mici, iar aceste cursuri de coreeană pentru copii reprezintă oportunitatea perfectă de a-i ajuta să se dezvolte atât din punct de vedere cognitiv, cât și social. În același timp, cursurile de limba coreeană sunt interactive și îi vor provoca pe cei mici să devină mult mai sociabili și să se implice mai mult în discuțiile cu cei din jur, atât copii, cât și adulți. Așa că, dacă vrei să îi dai celui mic o ocupație interesantă și distractivă în același timp, îl poți înscrie la cursurilor noastre de limbă coreeană!Despre limba coreeană

Limba coreeană este vorbită de peste 70 de milioane de oameni din Coreea de Nord și de Sud, dar ea se regăsește și în cadrul minorităților coreene din China sau Japonia.

Limba coreeană are un alfabet destul de simplu și precis, ce poate fi memorat ușor de cei mici cu ajutorul trainerilor noștri. Însă, partea cu adevărat interesantă a limbii coreene este gramatica pentru că aceasta este influențată în mod direct de statutul participanților la actul de comunicare.

Putem vorbi astfel de o gramatică a limbii coreene adaptată unui nivel formal (în dialogul cu persoane cu un anumit statut social sau profesional), politicos (în dialogurile cu străini sau colegi de vârste apropiate) sau informal (în dialogurile cu prietenii sau persoanele extrem de apropiate).


Cursuri Coreeana

Beneficiile cursurilor de coreeană pentru copii

Limba coreeană este o limbă interesantă, cu un rol important în dezvoltarea cognitivă a celui mic și nu numai.

Cursurile de coreeană pentru copii provoacă creativitatea și mintea curioasă a micuților în mod constant.

Jocurile și exercițiile practice au rolul de a-i întări încrederea în sine și de a-l învăța să se exprime cât mai bine în limba coreeană, în timp ce se distrează!

Cursurile noastre de coreeană au loc într-un mediu vesel și interactiv și pot reprezenta modalitatea perfectă de petrecere a timpului liber, de socializare și de distracție!


Avantajele cursurilor de coreeană pentru copii la MAVI Training

Copiii care participă la cursurile de limba coreeană în cadrul MAVI Training sunt copii curioși, deschiși, care vor să afle cât mai multe despre cultura și limba unor țări despre care nu auzi zi de zi. Iată care sunt avantajele cursurilor noastre de coreeană:

 • Trainerii noștri sunt tineri și știu cum să îi stimuleze și să îi motiveze pe cei mici să se implice activ în cadrul cursurilor
 • Cursurile sunt interactive și se bazează mai mult pe partea practică, pe jocuri de rol, dialoguri și exerciții care ajută la dezvoltarea competențelor lingvistice
 • Programa cursurilor este personalizată în funcție de ritmul de învățare al celor mic pentru o asimilare cât mai bună a informațiilor

Obiectivele cursurilor de coreeană pentru copii

De multe ori, limba coreeană este văzută ca un hobby de către cei micuți și noi promovăm cursurile de limba coreeană ca o modalitate de distracție și în același timp de îmbogățire a culturii generale. În cadrul acestor cursurilor, ne-am stabilit următoarele obiective:

 • Provocarea micuților să devină cât mai creativi și originali prin intermediul jocurilor pe care le propunem
 • Pregătirea lor pentru o conversație în limba coreeană, indiferent dacă este scrisă sau orală
 • Susținerea lor pe tot parcursul dezvoltării competențelor de înțelegere, vorbire și scriere în limba coreeană
 • Oferirea unor noi perspective și introducerea celor mici într-o lume nouă, pe care poate cândva o vor explora îndeaproape

Structura cursurilor de coreeană pentru copii

În momentul în care am elaborat programa pentru cursurile de limba coreeană pentru copii, ne-am dorit ca ea să urmărească toate etapele de dezvoltare a competențelor lingvistice, de la înțelegerea și producerea discursului oral, până la înțelegerea și producerea unui text scris.

Accentul este pus pe partea practică pentru că doar așa cei mici vor învăța mai repede cum să comunice și să se exprime cât mai ușor în limba coreeană.

Însă, nici partea teoretică nu este neglijată, ea fiind o adevărată piatră de temelia la însușirea unei limbi străine. Structura cursurilor este una logică, tocmai pentru a facilita asimilarea de informații și este adaptată nevoilor și ritmului de dezvoltare al celor mici.

Preț Curs Coreeana Copii

220 Lei/Lună

 • Număr cursanți: 4-6 Copii
 • Vârstă recomandată: +6 ani
 • 4 cursuri / lună
 • Durată curs: 90 de minute
 • Suport de curs inclus

Detalii despre cursul de coreeana pentru copii


 • Cursurile de coreeană pentru copii au loc o data pe săptămână, existând posibilitatea de a se desfășura și sâmbăta
 • Grupele sunt mici, formate din 4-6 copii.
 • Cursurile de limba coreeană pentru copii se organizează la sediul nostru din București, în apropriere de Piața Victoriei
 • Suportul de curs este inclus în preț
 • Înscrierea la curs se face în urma achitării primei rate, in valoare de 200 lei

Există și posbilitatea cursurilor de coreeană individual și semi-individual:
Curs Coreeană pentru Copii Individual: 140 Lei/ședința
Curs Coreeană pentru Copii Semi-Individual: 80 Lei/ședința

Cursurile de limba coreeană pentru copii în varianta individual și semi-individual pot avea loc doar în intervalul 09:00-16:00, de luni până vineri!


Informaţii Cursuri Coreeană

Pentru mai multe detalii despre cursul de limba coreeană pentru copii, vă rugăm să ne contactaţi!


CONTACT