CURSURI CHINEZĂ




De ce cursuri de chineză pentru adulți?

Deși se crede că limbile străine pot fi învățate cu o mai mare ușurință atunci când ești copil, în ultimii ani, din ce în ce mai mulți adulți și-au arătat interesul față de cursurile de limba chineză. Unii dintre aceștia au văzut  cursurile de chineză ca o ocazie perfectă de a încerca o activitate nouă și plăcută. Alții le-au privit ca pe o oportunitate de dezvoltare profesională. Oricare ar fi motivul pentru care ți-ai dori să înveți limba chineză, ține cont și de faptul că  la nivel mondial se crede că, în viitor, această limba va fi folosită din ce în ce mai mult în negocierea afacerilor.



Despre limba chineză

Limba chineză este vorbită de mai mult de un miliard de oameni din toată lumea, ea fiind limba oficială în Republica Populară Chineză, Taiwan și una din limbile oficiale din Singapore.

Limba chineză este o limbă tonală, în care sensul cuvântului se schimbă în funcție de tonul  folosit în pronunție, așa că ne vom distra împreună până vei învăța să pronunți corect cuvintele!

Pentru ca limba chineză nu are alfabet, asimilarea vocabularului poate dura mai mult timp, comparativ cu procesul de  învățarea a limbilor vorbite în Europa.

Este o limbă  ce te va provoca, dar îți garantăm că merită să o înveți!


Cursuri Chineza

Ce beneficii oferă cursul de chineză pentru adulți?

Atunci când înveți limba chineză descoperi o nouă lume, cultura chineză fiind una dintre cele mai frumoase și mai vechi culturi ale lumii.

Limba chineză îți va deschide o ușă către noi oportunități în viața profesională, China fiind o mare putere economică globală. Relațiile de afaceri ale firmelor din China încep să se extindă în întreaga lume, iar cunoașterea acestei limbi te poate ajuta în carieră.

De altfel, dacă în ziua de astăzi știi limba engleză și limba chineză, poți considera că poți vorbi cu mai mult de jumătate din populația globului.


De ce să alegi un curs de chineză la MAVI Training?

Atunci când vine vorba de cursurile de chineză la MAVI Training, avantajele sunt multiple:

 • Cursurile sunt adaptate cerințelor tale și ritmului tău de lucru.
 • Vei lucra cu traineri tineri, absolvenți ai studiilor aprofundate de limba chineză din țară și din străinătate.
 • Orele sunt interactive și extrem de practice, accentul fiind pus pe diferite exerciții și jocuri.
 • Cursurile se desfășoară într-o atmosferă prietenoasă și relaxată.

Care sunt obiectivele noastre pentru cursurile de limba chineză?

În cadrul acestor cursuri de chineză pentru adulți ne propunem:

 • Să te ajutăm să îți dezvolți competențele de înțelegere, vorbire și scriere în limba chineză, astfel încât la sfârșitul cursurilor să poți purta o conversație liberă cu un vorbitor de dialect mandarin.
 • Să te introducem în cultura extrem de vastă a Chinei, învățarea obiceiurile lor, astfel încât să te prezinți cât mai bine într-o întâlnire de afaceri sau într-o vacanță în această țară.
 • Să îți demonstrăm că limba chineză nu este deloc grea dacă o înveți într-un mediu prietenos, interactiv, alături de trainerii noștri.

Cum este organizat cursul de limba chineză pentru adulți?

Cursurile Mavi Training de limba chineză standard sunt structurate în module, de la nivel începător până la avansat.

 •  Nivel Introductiv (30 – 40 de ore)
 • Nivel Elementar (40 – 60 de ore)
 • Nivel Intermediar (80 – 100 de ore)
 • Nivel Post-Intermediar (100 -120 de ore)
 • Testarea pentru evaluarea nivelului de cunoştinţe al fiecărui cursant este gratuită.
 • La sfârșitul modulului se va testa nivelul de cunoștinţe dobândite de către cursanţi, iar în funcţie de rezultat, profesorul va recomanda parcursul de formare adecvat.
 • Programa cursului de chineză se va transmite prin e-mail cursanţilor înainte de a demara cursurile.

CURS LIMBA CHINEZĂ ADULȚI – LUNA OCTOMBRIE 2019

Frecvența: o ședință a câte 120 de minute/săptămână
Perioada: cursul de limba chineză pentru adulți se desfașoară în perioada 5 octombrie 2019 – 27 iunie 2020, cu respectarea vacanțelor școlare și a sărbătorilor legale.
Program: în fiecare sâmbătă, 10.00 – 12.00
Nivel: începător
Preț: 2400 lei (30 de cursuri) – 80 lei/ curs;
*Prețul include și materialele didactice folosite.
*Suma poate fi achitată în 7 tranșe. Tranșa 1: 480 lei; Tranșa 2-Tranșa 7: 320 lei
*Mai sunt 5 locuri libere.

Există și posbilitatea cursurilor de chineză individual și semi-individual:
Curs Chineză pentru Adulți – Individual: 140 Lei/ședința de 90 de minute.
Curs Chineză pentru Adulți – Semi-Individual:85 Lei/ședința de 90 de minute/ persoană.


Pret Curs Chineză

80 Lei/CURS

 • Tip curs: Grup
 • Număr cursanți: maximum 5 persoane
 • Nivel: Începător
 • Durata curs: 120 de minute
 • Suport de curs inclus

ALTE INFORMAȚII DESPRE CURSUL DE CHINEZĂ PENTRU ADULȚI


 • Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile. Locul la curs este garantat în momentul achitării primei tranșe.
 • Ședințele de la care se absentează nu pot fi recuperate, iar contravaloarea cursurilor nu se restituie. Profesorul va trimite pe e-mail cursantului care absentează lecția predată și , în cazul în care există întrebări, va oferi explicații la începutul/finalul următorului curs.
 • În cazul în care absentează profesorul, cursurile se vor recupera fie prin prelungirea modulului sau într-o altă zi stabilită de comun acord cu toți cursanții.
 • În cazul în care doriți să  vă retrageți de la cursul de limba chineză, va trebui să ne anuntați  înainte de demararea cursului și vă vom restitui costul integral pe care l-ați achitat. Din păcate, această situație poate duce la prelungirea perioadei de înscriere, până la atingerea numărului minim de 4 cursanți, lucru care îi poate afecta pe ceilalți participanți.
 • În cazul în care există cereri de retragere pe parcursul anului școlar, acestea trebuie anunțate în scris cu minimum 30 de zile înainte. Retragerea unei persoane poate duce la costuri suplimentare pentru ceilalți participanți (sub numărul minim de 4 cursanți), la reorganizarea grupei și chiar și la dizolvarea acesteia (în cazul în care participanții nu sunt de acord cu plata unei taxe suplimentare de 20 -30 lei/ curs, în funcție de numărul de persoane care își doresc să continue să studieze limba chineză).

Informaţii Cursuri Chineză

Pentru mai multe detalii despre cursul de limba chineză, vă rugăm să ne contactaţi!


CONTACT