CURSURI DE CHINEZĂ PENTRU COPII
De ce cursuri de chineză pentru copii?

Știai că la nivel mondial, tot mai mulți părinți optează pentru cursuri de chineză pentru copiii lor? Acest lucru se datorează unor studii care au ajuns la concluzia că în viitor, din ce în ce mai multe afaceri vor fi negociate în această limbă, mai mult de un miliard de oameni vorbind deja limba chineză.Despre limba chineză

Limba chineză este vorbită de peste un miliard din populația lumii, atât pe teritoriul Chinei și a Taiwanului, cât și în comunitățile chinezești formate in toata lumea.

Gramatica limbii chineze nu se bazează pe reguli foarte complicate, uneori fiind chiar distractivă, mai ales atunci când vine vorba de nimerirea pronunției corecte.

Limba chineză este fără nicio îndoială cea mai vorbită limbă de pe glob și poate fi ușor de învățat, mai ales de către cei mici.


Cursuri Chineza

Beneficiile cursurilor de chineză pentru copii

Limba chineză este una destul de complexă, dar care în același timp stimulează creativitatea și mintea curioasă a copiilor. Să nu mai vorbim de cultura chineză care îi fascinează pe cei mici și îi învață să fie mai disciplinați și respectuoși cu cei din jurul lor.

În cadrul acestor cursuri de chineză pentru copii, cel mic va învăța să comunice într-una dintre cele mai interesante limbi din lume, iar acest lucru îi va aduce atât lui, cât și ție, ca părinte, o mare satisfacție.

În plus, nu se știe niciodată când va avea nevoie de această limbă peste ani și ar fi bine să o cunoască. Așa că, înscrie-ți copilul la cursurile noastre de chineză pentru a învăța o limbă străină nouă și pentru a-și petrece timpul liber într-un mediu plăcut, vesel și interactiv!

De altfel, dacă în ziua de astăzi știi limba engleză și limba chineză, poți considera că poți vorbi cu mai mult de jumătate din populația globului.


Avantajele cursurilor de chineză pentru copii la MAVI Training

Atunci când vorbim de cursuri de chineză pentru copii, obiectivul nostru principal este să îi ajutăm și să îi susținem pe micuți pe tot parcursul dezvoltării competențelor de înțelegere, vorbire și scriere în limba chineză. Iată câteva motive pentru care ar trebui să îți înscrii copilul la cursurile de chineză pentru copii la MAVI Training:

 • Structura și metodologia de predare provoacă în permanență mintea copiilor, originalitatea și creativitatea
 • Interacțiunea permanentă din cadrul ședințelor ajută la dezvoltarea competențelor de înțelegere, vorbire și scriere în limba chineză
 • Trainerii sunt tineri profesioniști, entuziaști, care știu cum să îi motiveze pe cei mici să se implice pe durarea acestor cursuri chineză copii
 • Orele se desfășoară într-o atmosferă veselă, iar una dintre cele mai folosite tehnici de predare este joaca

Obiectivele cursurilor de chineză pentru copii

Obiectivele cursurilor noastre de chineză pentru copii sunt:

 • Susținerea celor mici pe parcursul dezvoltării competențelor de înțelegere, vorbire și scriere în limba chineză
 • Ținerea cursurilor într-un mediu extrem de relaxant și vesel, în care joaca ține locul tehnicilor de predare clasice
 • Dezvoltarea creativității și originalității copiilor prin joacă și interactivitate permanentă

Structura cursurilor de chineză pentru copii

Cursurile de limba chineză pentru copii urmăresc dezvoltarea comunicării în limba chineză prin înțelegerea și producerea discursului oral, înțelegerea și producerea unui text scris. La finalul cursurilor de limba chineză, cei mici vor ști cum să se exprime în această limbă și cum să poarte o conversație liberă cu un vorbitor de dialect mandarin.


Preț Curs Chineză Copii

220 Lei/Lună

 • Număr cursanți: 4-6 Copii
 • Vârstă recomandată: +6 ani
 • 4 cursuri / lună
 • Durată curs: 90 de minute
 • Suport de curs inclus

Detalii despre cursul de chineză pentru copii


 • Cursurile de chineză pentru copii au loc o data pe săptămână, existând posibilitatea de a se desfășura și sâmbăta
 • Grupele sunt mici, formate din 4-6 copii.
 • Cursurile de limba chineză pentru copii se organizează la sediul nostru din București, în apropriere de Piața Victoriei
 • Suportul de curs este inclus în preț
 • Înscrierea la curs se face în urma achitării primei rate, in valoare de 200 de lei

Există și posbilitatea cursurilor de chineză individual și semi-individual:
Curs Chineză pentru Copii Individual: 140 Lei/ședința
Curs Chineză pentru Copii Semi-Individual: 80 Lei/ședința

Cursurile de limba chineză pentru copii în varianta individual și semi-individual pot avea loc doar în intervalul 09:00-16:00, de luni până vineri!


Informaţii Cursuri Chineză

Pentru mai multe detalii despre cursul de limba chineză pentru copii, vă rugăm să ne contactaţi!


CONTACT