CURSURI DE CHINEZĂ PENTRU COPII

Nĭhăo, Hànyŭ!
De ce cursuri de chineză pentru copii?

Știai că la nivel mondial, tot mai mulți părinți optează pentru cursuri de chineză pentru copiii lor? Acest lucru se datorează unor studii care au ajuns la concluzia că în viitor, din ce în ce mai multe afaceri vor fi negociate în această limbă, mai mult de un miliard de oameni vorbind deja limba chineză.Despre limba chineză

Limba chineză este vorbită de peste un miliard din populația lumii, atât pe teritoriul Chinei și al Taiwanului, cât și în comunitățile chineze din toată lumea.

Gramatica limbii chineze nu are reguli foarte complicate, dar, spre deosebire de alte limbi străine, asimilarea vocabularului poate dura mai mult timp.

Limba chineză este în momentul de față cea mai vorbită limbă de pe glob și poate fi ușor de învățat, mai ales de către cei mici.


Cursuri Chineza

Ce beneficii oferă cursul de chineză pentru copii ?

Limba chineză este diferită, așa cum le place celor mici să spună. Este o limbă care stimulează creativitatea și mintea curioasă a copiilor. Să nu mai vorbim de cultura chineză care îi fascinează pe cei mici și îi învață să fie mai disciplinați și respectuoși cu cei din jurul lor.

În cadrul acestor cursuri de chineză pentru copii, cel mic va învăța să comunice într-una dintre cele mai interesante limbi din lume, iar acest lucru îi va aduce atât lui, cât și ție, ca părinte, o mare satisfacție.

În plus, nu se știe niciodată când va avea nevoie de această limbă peste ani și ar fi bine să o cunoască. Așa că, înscrie-ți copilul la cursurile noastre de chineză pentru a învăța o limbă străină nouă și pentru a-și petrece timpul liber într-un mediu plăcut, vesel și interactiv!

De altfel, dacă în ziua de astăzi știi limba engleză și limba chineză, poți considera că poți vorbi cu mai mult de jumătate din populația globului.


De ce să alegi un curs de chineză pentru copii la MAVI Training ?

Atunci când vorbim de cursuri de chineză pentru copii, obiectivul nostru principal este să îi ajutăm și să îi susținem pe micuți pe tot parcursul dezvoltării competențelor de înțelegere, vorbire și scriere în limba chineză. Iată câteva motive pentru care ar trebui să îți înscrii copilul la cursurile de chineză pentru copii la MAVI Training:

 • Structura și metodologia de predare provoacă în permanență mintea copiilor, originalitatea și creativitatea.
 • Interacțiunea permanentă din cadrul ședințelor ajută la dezvoltarea competențelor de înțelegere, vorbire și scriere în limba chineză.
 • Trainerii sunt tineri , entuziaști și știu cum să îi motiveze pe cei mici.
 • Orele se desfășoară într-o atmosferă veselă, iar una dintre cele mai folosite tehnici de predare este jocul.

Care sunt obiectivele noastre pentru cursurile de chineză pentru copii?

Obiectivele cursurilor noastre de chineză pentru copii sunt:

 • Susținerea celor mici pe parcursul dezvoltării competențelor de înțelegere, vorbire și scriere în limba chineză.
 • Susținerea cursurilor într-un mediu relaxant și vesel, în care jocul ține locul tehnicilor de predare clasice.
 • Dezvoltarea creativității și originalității copiilor folosind metode interactive.

Cum este organizat cursul de chineză pentru copii la Mavi Training?

Frecvența: o ședință a câte 90 de minute/săptămână
Perioada: cursul de limba chineză pentru copii se desfașoară în perioada 23 septembrie 2019 – 12 iunie 2020, cu respectarea vacanțelor școlare și a sărbătorilor legale
Program: în fiecare luni, 17.00-18.30
Vârsta recomandată: + 6 ani
Preț: 1650  lei (30 de cursuri) – 55 lei/ curs;
*Prețul include și materialele didactice folosite.
*Suma poate fi achitată în 7 tranșe. Tranșa 1: 330 lei; Tranșa 2-Tranșa 7: 220 lei
*Mai este un singur loc liber.

Există și posbilitatea cursurilor de chineză individual și semi-individual:
Curs Chineză pentru Copii – Individual: 140 Lei/ședința de 90 de minute.
Curs Chineză pentru Copii – Semi-Individual:85 Lei/ședința de 90 de minute/ persoană.


Preț Curs Chineză Copii

55 Lei/curs

 • Tip curs: Grup
 • Număr cursanți: maximum 5 copii
 • Vârstă recomandată: +6 ani
 • Durată curs: 90 de minute
 • Suport de curs inclus

ALTE INFORMAȚII DESPRE CURSUL DE CHINEZĂ PENTRU COPII


 • Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile. Locul la curs este garantat în momentul achitării primei tranșe.
 • Ședințele de la care se absentează nu pot fi recuperate, iar contravaloarea cursurilor nu se restituie. Profesorul va trimite părintelui pe e-mail lecția predată și va oferi explicații copilului la începutul următorului curs.
 • În cazul în care absentează profesorul, cursurile se vor recupera fie prin prelungirea modulului sau într-o altă zi stabilită de comun acord cu toți părinții.
 • În cazul în care doriți să  retrageți copilul de la cursul de limba chineză, va trebui să ne anuntați  înainte de demararea cursului și vă vom restitui costul integral pe care l-ați achitat. Din păcate, această situație poate duce la prelungirea perioadei de înscriere, până la atingerea numărului minim de 4 cursanți, lucru care îi poate afecta pe ceilalți participanți.
 • În cazul în care există cereri de retragere pe parcursul anului școlar, acestea trebuie anunțate în scris cu minimum 30 de zile înainte. Retragerea unei persoane poate duce la costuri suplimentare pentru ceilalți participanți (sub numărul minim de 4 cursanți), la reorganizarea grupei și chiar și la dizolvarea acesteia (în cazul în care participanții nu sunt de acord cu plata unei taxe suplimentare de 20 -30 lei/ curs, în funcție de numărul de persoane care își doresc să continue să studieze limba chineză).

Informaţii Cursuri Chineză

Pentru mai multe detalii despre cursul de limba chineză pentru copii, vă rugăm să ne contactaţi!


CONTACT