ATELIERE DE CREATIE PENTRU COPII
Pictura

Ofera-i posibilitatea copilului tau sa participe la atelierul de pictura pentru a-si dezvolta creativitatea

Detalii

Pixel Art

Ofera-i posibilitatea copilului tau sa participe la PixelArt pentru a-si antrena rabdarea

Detalii

Sah

Ofera-i posibilitatea copilului tau sa participe la cursurile de sah pentru a-si antrena mintea

Detalii

Joc ``Go``

Ofera-i posibilitatea copilului tau sa gandeasca strategic participand la cursurile de ``GO``

Detalii

Arhitectura

Ofera-i posibilitatea copilului tau sa participe la atelierul de arhitectuta pentru a-si dezvolta imaginatia

Detalii

Dezvoltare Personala

Participarea la Cursurile de Dezvoltare Personala il va ajuta pe copilul tau sa aiba mai multa incredere in el

Detalii

De ce să alegi atelierele de creație pentru copii

Copiii au o imaginație bogată, așa că, de ce să nu folosească această imaginație în cadrul unui curs productiv? Atelierele de creație pentru copii reprezintă oportunitatea ideală de consumare a energiei celor mici. De la jocuri care le dezvoltă gândirea, până la cele de îndemânare, toate au beneficii în dezvoltarea treptată a celui mic.

Părinții își înscriu copiii la atelierele de creație din dorința de a le oferi o anumită diversitate în activități celor mici. Unii optează pentru atelierele de pictură atunci când văd că cel mic e pasionat de culori și desen. Alții înscriu copilul la cursurile de șah pentru a-i antrena mintea. În funcție de înclinațiile celui mic, există multiple variante de ateliere de creație.

Aceste ateliere de creație pentru copii le dezvoltă și latura socială. Toate activitățile au loc într-un cerc de copii cu vârste apropiate care socializează între ei. Așa că, dacă ai un copil timid, un astfel de atelier de creație îi poate oferi șansa să se deschidă și să lege prietenii frumoase. Atelierele de creație provoacă imaginația copiilor, dar în același timp le dezvoltă și gândirea.


Avantajele atelierelor de creație pentru copii la MAVI Training

În momentul în care am conceput aceste ateliere de creație pentru copii, ne-am dorit să le oferim acestora oportunitatea de a se distra. Asigurăm un mediu vesel și sigur în care se pot exprima. Le oferim și instrumentele și materialele necesare pentru a se dezvolta.

Atelierele de creație pentru copii de la MAVI Training sunt extrem de variate. Organizăm ateliere de pictură pentru copiii care iubesc desenul și arta în general. Cursurile de șah sunt pentru copiii analitici, care iau o decizie doar după ce au analizat toate variantele. Atelierul de arhitectură provoacă copiii să își folosească imaginația și îndemânarea pentru a-și construi micul orășel. Copiii care au multă energie își pot crește răbdarea în cadrul atelierului de Pixel Art. Cursurile de jocuri GO dezvoltă gândirea strategică a celor mici. Iar cursurile de dezvoltare personală îi ajută să aibă mai multă încredere în propriile forțe.

Indiferent de ce atelier de creație alegi, poți fi sigur că cel mic se va distra și se va dezvolta alături de noi! Vei putea observa schimbările în comportamentul și gândirea celui mic după doar câteva participări la atelierele noastre de creație!


Beneficiile atelierelor de creație pentru copii

Atelierele de creație sunt extrem de benefice pentru copii. Le oferă acestora posibilitatea de a se exprima și de a-și concentra creativitatea pe o anumită activitate. Fiecare atelier de creație are rolul de a-i învăța câteva ceva folositor pe viitor. Dintr-un simplu joc de șah, copiii se pot obișnui și cu pierderile. Vor învăța din greșeli, și cel mai important, își vor asuma fiecare decizie luată.

Toate atelierele de creație îi vor învăța pe cei mici să fie independenți și să ia propriile decizii. În cadrul anumitor ateliere de creație, copiii vor învăța și ce înseamnă munca de echipă. Răbdarea și îndemânarea le vor fi puse la încercare, dar cu siguranță cei mici vor deveni victorioși, mai ales cu ajutorul trainerilor noștri!

Atelierele de creație pentru copii au scopul de a-i scoate din rutină și de a-i ajuta să se dezvolte. Înscrie-l pe cel mic la unul dintre atelierele noastre pentru copii și lasă-l să își consume energia într-un mediu vesel și prietenos!


Informatii Suplimentare

Solicita informatii suplimentare despre oricare Atelier de Creatie pentru copii oferit de MAVI Training


CONTACT