ATELIER DE PIXEL ART
De ce sa alegi Pixel Art?

Cel mic își petrece timpul pictând, desenând sau realizând tot felul de obiecte handmade? Atunci e timpul să îl înscrii la atelierul Pixel Art de la MAVI Training! Recomandăm acest atelier și copiilor mult prea activi, dar creativi, care au nevoie de o activitate care să îi disciplineze. Pixelii din plastic vor fi prietenii cei mai buni ai copilului tău! Copilul tău se va distra creând adevărate opere de artă cu ajutorul acestor pixeli. Împreună vom realiza tot felul de obiecte personalizate precum tablouri sau magneți de frigider!Despre Pixel Art

Cine nu a auzit de Pixel Art by Roselini? Este cea mai nouă și creativă activitate, populară atât în rândul copiilor, dar și al părinților! În același timp, Pixel Art este o metodă educativă și o modalitate de dezvoltare a creativitații, răbdării și îndemânării copilului!

Fiecare joc din viața unui copil are rolul de a-l învăța ceva. Jocul de Pixel Art a apărut într-o perioadă în care copiii erau din ce în ce mai hiperactivi și aveau nevoie de o activitate care să îi țină concentrați cât mai mult timp. Cine s-a gândit că un simplu suport din plastic, alături de pixelii de plastic vor fi atât de populari în rândul copiilor?


Pixel Art

Despre atelierului de Pixel Art

Pixel Art este un joc ce necesită multă răbdare și disciplină. Înainte de a pune pixelii pe suport, trebuie să știi exact care este locul fiecăruia. Iar acest lucru necesită creativitate și imaginație. Elemente de care nu duc lipsă cei mici! În cadrul atelierelor de Pixel Art ne relaxăm împreună cu copiii! Le provocăm limitele creativității și le propunem desene din ce în ce mai complexe. Odată cu creșterea gradului de dificultate, crește și îndemânarea celui mic.

Punem la dispoziție nu doar un mediu relaxant și confortabil pentru copiii, ci și materialele necesare! Atât Pixelii XL, cât și Pixelii clasici sunt realizați în Europa și sunt din plastic bio și coloranți bio. Fiecare set în parte este însoțit de un certificat de calitate și siguranță. Deci cel mic va fi în siguranță 100% la atelierele de Pixel Art de la MAVI Training!

Atelierele de Pixel Art pot fi și o modalitate bună de a socializa. În cadrul unor activități creative, copiii tind să fie mult mai comunicativi și să lege relații de prietenie mai ușor. Dacă ai un copil timid, aceasta poate fi ocazia perfectă de a-i dezvolta latura socială!


Beneficiile atelierului de Pixel Art

La prima vedere este o simplă joacă, însă copiii învață cel mai bine prin joacă. Iată câteva dintre beneficiile pe care atelierul de Pixel Art le aduce celor mici:

 • Dezvoltarea creativității și a imaginației prin propunerea unor modele din ce în ce mai complexe și provocatoare
 • Dezvoltarea capacității de colaborare și de muncă în echipă, atunci când e nevoie
 • Dezvoltarea răbdării și a îndemânării prin plasarea pixelilor exact în locul care trebuie
 • Concentrarea pe rezultatul final
 • Lucru sistematizat ce duce și la disciplinarea copilului
 • Dezvoltarea aptitudinilor de socializare cu cei din jur
 • Dezvoltarea capacității de exprimare a emoțiilor prin intermediul artei
 • Creșterea motivației și a dorinței de autodepășire prin crearea unor modele cât mai dificile
 • Dezvoltarea capacității de concentrare și a atenției distributive

Pret Pixel Art

300 Lei/Luna

 • Grupa: 5-8 copii
 • Varsta recomandata: +5 ani
 • 4 ateliere / luna
 • Durata atelier: 90 de minute
 • Materialele sunt incluse in pret

Atelier de Pixel Art Demo

Inscrie-ti copilul GRATUIT la un Atelier Demo de Pixel Art


ATELIER DEMO